PCWARE :: Lízing ajánlat


Lízing ajánlat

(Utoljára frissítve: 2014. Március)

A PCWARE jogosult jelen információkat bármikor módosítani. Tanácsoljuk, hogy ezt az oldalt időről időre látogassa meg, hogy megismerje az aktuális információkat. Jelen információk egyes elemei a Webhely adott oldalain közzétett helyi szabályozás értelmében érvényüket veszíthetik.


More Info

Finanszírozási ajánlataink

Az általunk kínált termékek jelentős része lízing konstrukcióban is megvásárolható. Egyes termékeink áránál feltüntetjünk, egy 36 hónapos futamidejű, átlagos kondíciókkal kalkulált pénzügyi lízing finanszírozási konstrukció díját, hogy segítsük ügyfeleinket a beruházási döntés előkészítésében. Ezek az díjak eltérhetnek a konkrét ajánlattól, csak tájékoztató jellegűek! Konkrét érdeklődése esetén lízingpartnerünkkel közösen adunk ajánlatot az eszközfinanszírozására. Az előminősítést rendszerint két munkanapon belül elvégezzük, az ehhez szükséges dokumentumokat kérésre emailben elküldjük.

Tájékoztatjuk továbbá Önöket, hogy a 2014. március 15. napján hatályba lépett új Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény bevezette a pénzügyi lízingszerződés fogalmát az egyes szerződésekről szóló rendelkezései közé, amely eredményeként többek között azokat a tartós bérleti konstrukciókat, ahol a fizetendő díjak összege eléri vagy meghaladja az eszköz szerződéskötéskori piaci értékét, a továbbiakban pénzügyi lízingként kell minősíteni. (Ptk. 6:409. §)LiveZilla Live Chat Software