PCWARE :: Fiztési módok


Fiztési módok

(Utoljára frissítve: 2015. Január)

Üzemeltető jogosult jelen Fizetési módokat bármikor módosítani ezért tanácsoljuk, hogy vásárlás előtt tekintse át a következő információkat.

A Tájékoztatás kérés, vagy rendelés elküldése gomb megnyomásával a kiválasztott Fizetési módnak megfelelően történik a fizetés, majd PROFORMA SZÁMLA kerül automatikusan kiállításra. A pénzügyi bizonylatnak megfelelő végleges SZÁMLÁT az áruval együtt, vagy levélben továbbítva kapja meg a vásárló. A végleges számla formilag, és a tételek megjelenítését tekintve eltérhet a PROFORMA számlától. A végleges SZÁMLÁT és PROFORMA SZÁMLÁT együtt célszerű megőrizni. Bizonyos esetekben a vásárló egy vásárlási folyamat végén több PROFORMA SZÁMLÁT is kaphat, azaz a vásárlás formailag több rendelésre bomlik szét. Ez akkor történhet meg, ha a Bevásárló kosárba olyan termékek kerültek, melyek logisztikai, vagy egyéb okból különféle csoportokba tartoznak. A végleges pénzügyi bizonylat SZÁMLÁN nem feltétlenül választjuk külön ezeket a rendeléseket. Egyes fizetési módokhoz addicionális adminisztrációs költségek járulhatnak. Ezek a költségek Adminisztrációs költségként a számlán felszámításra kerülnek.

A Bevásárló kosárból továbblépve, az 1./2 Rendelési lépés oldalon választható ki a megfelelő Fizetési mód.

Fizetési (vásárlási) módok

Tájékoztatás kérés

A Tájékoztatás kérés mód választásával kötelezettség nélkül vezethet végig a weboldalon vásárlási folyamatot, melynek eredményeként rendelése tárolásra kerül és PROFORMA SZÁMLA - nem pénzügyi bizonylat - készül tájékoztatás céljára. Nem követi semmilyen esemény, feleket nem terheli semminemű kötelezettség. A Tájékoztatás kérés móddal beküldött rendelés, kapcsolatfelvételt követően véglegesíthető. Ezt a módot használhatják azok a vásárlók, akik hagyományos üzleti modellnek megfelelő üzleti folyamatot, vagy beruházási döntést készítenek elő, esetleg valamilyen speciális üzleti konstrukcióhoz szükséges a PROFORMA SZÁMLA. Ajánljuk, szakértői támogatást igénylő vásárlóknak, akik a folyamat végén telefonon, vagy online módon kereshetik meg kollégáinkat a PROFORMA SZÁMLÁN található Rendelés azonosító számra hivatkozva.

Ajánlat kérés

Ajánlat kérés mód választásával beküldött rendelésekre, egyéni megállapodások alapjána adunk ajánlatot. Ezt a módot kell választaniuk a keretszerződésekhez kapcsolódó, vagy más speciális projektek keretében vásárló partnereinknek is. Az Ajánlat kérés móddal beküldött rendelések feldolgozása telefonon, online módon, vagy személyesen történő egyeztetést követően történik.

Bankkártya

Azonnali fizetés a Proforma számla alapján, Visa, vagy Mastercard bankkártáyval (adminisztrációs költség felár lehetséges). A weboldal a CIB Bank 128 bites SSL titkosítással ellátott biztonságos bankkártyás fizetési megoldását nyújtja vásárlóinak. Bankkártyás fizetéshez MasterCard, VISA és VISA Electron bankkártyák valamint internetes használatra alkalmas webkártyák használhatók. A fizetés során a rendelés ellenértéke azonnal zárolásra kerül kártyaszámláján. A tranzakcióról a weboldal azonnal értesítést kap a banktól, ezt követően kezdjük meg a rendelés feldolgozását. A fizetés adatairól a weboldal nem értesül, azokat csak a CIB Bank érheti el. A bankkártyás fizetéshez az Ön internet böngésző programjának támogatnia kell az SSL titkosítást.

Átutalás

Átutalás mód választásakor átutalással fizethet a kereskedő partner által megküldésre kerülő bizonylat alapján. Az Átutalás móddal beküldött rendelések feldolgozása telefonon, online módon, vagy személyesen történő egyeztetést követően történik.

Utánvét

Utánvét módot kell választaniuk azoknak a vásárlóknak, akik a szállítási módok közül, valamelyik utánvétes szállítást választották. Az Utánvét móddal beküldött rendelések feldolgozása telefonon, online módon, vagy személyesen történő egyeztetést követően történik. Az Utánvét mód választási lehetőség, csak utánvétes szállítási mód kiválasztása esetén jelenik meg a Fizetési mód listában. Utánvéttel kizárólag Magyarországon, maximum nettó 200.000, Ft csomag értékig lehet fizetni.
LiveZilla Live Chat Software