PCWARE :: Kiemelt Partnerek


Kiemelt Partnerek


A PCWARE kiemelt partnerei, szakmai kompetenciáikat egyesítve, Magyarország egész területén nyújtanak teljes körű üzleti és információ-technológiai szolgáltatásokat.

TECH2U Kft. TECH2U Kft..

A TECH2U számítógépek gyártásával, informatikai és elektronikai eszközök kereskedelmével és információs technológiai szolgáltatások nyújtásával foglalkozó társaság.

Város: Budapest
E-mail: info@tech2u.hu
RacioNet Zrt. RacioNet Zrt..

Munkatársaink több évtizednyi tapasztalata garantálja, hogy ügyfeleink a modern kor elvárásaihoz legjobban illeszkedő informatikai infrastruktúrával rendelkezzenek, legyen az akár egy kisebb szervezet, vagy Magyarország legnagyobb szerverparkja.

Város: Budapest
E-mail: molnar.levente@racionet.hu
ALOHA Informatika Kft. ALOHA Informatika Kft..

Tevékenységünk középpontjában a vállalati IT infrastruktúra felépítése, működtetése és karbantartása áll, de cégünk filozófiája szerint szolgáltatásunk csak személyre szabott tanácsadással lehet teljes értékű.

Város: Budapest
E-mail: sales@alohainformatika.hu
Axico Informatikai Kft. Axico Informatikai Kft..

Az Axico a Supermicro hivatalos magyarországi disztribútora, viszonteladókat szolgál ki. Az általuk forgalmazott Supermicro termékek a gyártó teljes körű támogatását élvezik, ügyfeleik biztonságban érezhetik befektetésüket.

Város: Budapest
E-mail: polanyi.csaba@axico.hu
BLD Kft. BLD Kft..

A BLD számítógépek gyártásával, informatikai és elektronikai eszközök kereskedelmével és információs technológiai szolgáltatások nyújtásával foglalkozó társaság.

Város: Budapest
E-mail: info@bld.hu
LiveZilla Live Chat Software